Bolagets verksamhet är att bedriva konsulterande, rådgivande och utbildande verksamhet inom restaurangbranschen, egen restaurangverksamhet, import, produktion och försäljning av livsmedel och dryck i övrigt, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 477 | 438 | 237 |
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 18 | 2 | -2 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 18 | 2 | -2 |
| Årets resultat (tkr) | 13 | 1 | -4 |
| Summa tillgångar (tkr) | 112 | 109 | 144 |
| Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 477 | 438 | 237 |
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 18 | 2 | -2 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 18 | 2 | -2 |
| Årets resultat (tkr) | 13 | 1 | -4 |
| TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
|---|---|---|---|
| Anläggningstillgångar (tkr) | 80 | ||
| Omsättningstillgångar (tkr) | 112 | 109 | 65 |
| Tillgångar (tkr) | 112 | 109 | 144 |
| SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
|---|---|---|---|
| Eget kapital (tkr) | 62 | 50 | 48 |
| Obeskattade reserver (tkr) | |||
| Avsättningar (tkr) | |||
| Långfristiga skulder (tkr) | |||
| Kortfristiga skulder (tkr) | 50 | 60 | 96 |
| Skulder och eget kapital (tkr) | 112 | 109 | 144 |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
| Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
| Löner till övriga anställda (tkr) | |||
| Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
| Sociala kostnader (tkr) | |||
| Utdelning till aktieägare (tkr) |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
| Omsättning per anställd (tkr) | 477 | 438 | 237 |
| Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
| Vinstmarginal | 3.8% | 0.5% | -0.8% |
| Soliditet | 55.4% | 45.9% | 33.3% |
| Kassalikviditet | 224.0% | 181.7% | 67.7% |
Bolagets verksamhet är att bedriva konsulterande, rådgivande och utbildande verksamhet inom restaurangbranschen, egen restaurangverksamhet, import, produktion och försäljning av livsmedel och dryck i övrigt, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.